Resepti, 9-12 palaa
3 dl piimää
2 dl maitoa
2 dl rikottuja ohrasuurimoita
1 muna
0,5 dl vehnäjauhoja
1 dl maitoa
0,25 dl öljyä
0,75 tl suolaa
2 dl rikottuja ohrasuurimoita
1 muna
0,5 dl vehnäjauhoja
1 dl maitoa
0,25 dl öljyä
0,75 tl suolaa
1. Kaada
piimä ja 2 dl maitoa kulhoon, lisää suurimot ja anna turvota yön yli jääkaapissa.
2. Sekoita joukkoon muut ainekset.
3. Kaada seos n. puolet normaalia pienemmälle, leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
4. Kypsennä rieskaa 200 asteisen uunin keskitasolla noin 30–40 minuuttia, kunnes rieska on saanut kauniin värin.
2. Sekoita joukkoon muut ainekset.
3. Kaada seos n. puolet normaalia pienemmälle, leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
4. Kypsennä rieskaa 200 asteisen uunin keskitasolla noin 30–40 minuuttia, kunnes rieska on saanut kauniin värin.
Alkuperäinen resepti: http://www.nettiet.fi/teemat/ruoka/reseptit/art373-Ryynirieska--Savo-.html
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti