Suklaapiirakka
(Gluteeniton, maidoton, munaton)
3,5 dl Sunnuntai gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl soodaa
ripaus suolaa
3 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
2,5 dl sokeria
0,5 dl rypsiöljyä (tai sulatettua maidotonta margariinia)
2,25 dl kahvia
1 rkl etikkaa
Kuorrutus:
50 g maidotonta margariinia esim. Sunnuntai tai Keiju
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl kanelia
2 dl tomusokeria
1,5 rkl kahvia
Sulata margariini. Lisää kaakaojauhe ja kaneli tomusokeriin ja sekoita voin joukkoon. Lisää kuuma kahvi ja sekoita tasaiseksi. Kuorruta piirakka jäähtyneenä ja ripottele pinnalle koristerakeita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti